Watersportvereniging 't Haventje Batenburg'

willen we dit plaatsje niet allemaal bezoeken ... historie, rust, fietsen, wandelen en natuur ...


Met deze website hopen wij u een beetje wegwijs te maken binnen onze bruisende vereniging en ons mooie Batenburg!

De fles is aangespoeld en de inhoud valt niet onder de verantwoordelijkheid van het bestuur. De aangespoelde post kan aangepast of leesbaar gemaakt worden. Aangespoelde post mag niet kwetsend, persoonlijk of schadelijk voor de vereniging zijn. Berichten kunnen zonder opgaaf van redenen geweigerd worden!

Flessenpost

Als u wilt reageren, zelf ook een briefje wilt posten of gewoon de inhoud van uw fles met de vereniging wilt delen: gooi dan de fles bij de brug over de A50 in de Maas en waarschuw de: flessenvisser ...


MIDZOMER 2018

30 juni, ons eigen shantykoor 'SamenGeroapt', nederpopkoor Balanz, Peter Vos, Wil Bolenius, een vol terras en een warme zaterdagavond ... alle ingredienten voor een muzikale 'midzomeravond' zijn aanwezig.

Midzomer 2018

Nieuwe bestrating vraagt om nieuw meubilair!

Het afgelopen jaar is de bestrating in onze haven vervangen door een warme kleur klinkers. Jan Daanen heeft het initiatief genomen om met een kleine groep vrijwilligers in de wintermaanden nieuw meubilair te maken. Niet zomaar wat tafels en stoelen maar twee grote lounche sets maken het nu gezellig vertoeven en ook het boekenbootje heeft een waardige opvolger!

Lounche set in wording! Januari 2018

Werkdag 2017

Met veel tevredenheid kunnen wij terugkijken op een zeer gezellige opschoondag, fantastisch om zo’n grote groep mensen onder de bezielende leiding van Puck Willems aan het werk te zien.
De enthousiaste werkers vervulden niet alleen hun verplichte 4 uur werk …, maar zorgden tijdens een heel gezellige dag voor een schone, opgeruimde haven.
Het zwerfvuil dat het hoge water achterliet werd vakkundig opgeruimd en klaargelegd voor afvoer door de Gemeente Wijchen, het dak van het havengebouw werd mosvrij gemaakt en de steigers kregen een schrobbeurt!
Vele handen maakten licht werk en dat hebben we gezien, ruim voor de geplande eindtijd gaf Puck het sein … dames en heren, bedankt, we gaan stoppen!
De sfeer was goed, de koffie lekker, de koeken heerlijk en ter afsluiting vonden toch vele hamburgers naar hongerige keeltjes! Dank aan de vele leden die deze mooie dag kleur gaven!

Werkdag 2017 - 22 april 2017

Jo Borneman

Jo Borneman moest node afscheid nemen van zijn 'Lady Diana' en op 27 april konden we nog een plaatje maken van de laatste tocht van de 'Lady Diana' met Jo aan het roer.

Ondanks dat Jo ook zijn lidmaatschap heeft opgezegd hopen wij hem toch nog lang in onze haven te mogen ontmoeten!

© 2018 WSV Het Haventje Batenburg avg disclaimer contact