Watersportvereniging 't Haventje Batenburg'

willen we dit plaatsje niet allemaal bezoeken ... historie, rust, fietsen, wandelen en natuur ...


Met deze website hopen wij u een beetje wegwijs te maken binnen onze bruisende vereniging en ons mooie Batenburg!

De fles is aangespoeld en de inhoud bevat de laatste nieuwtjes binnen of buiten onze vereniging. Aangespoelde post mag niet kwetsend, persoonlijk of schadelijk voor de vereniging zijn. Berichten kunnen zonder opgaaf van redenen geweigerd worden!

Flessenpost

Als u wilt reageren, zelf ook een briefje wilt posten of gewoon de inhoud van uw fles met de vereniging wilt delen: gooi dan de fles bij de brug over de A50 in de Maas en waarschuw de: flessenvisser ...


1 Januari 2019 - Nieuwjaarsduik 2019

Al vele jaren organiseert buurtvereniging de Achterneve een nieuwjaarsduik in onze haven.
Het Maaswater was slecht 7 graden en de buitentemperatuur niet veel hoger, maar dat weerhield vele waaghalzen er niet van om het frisse water in te lopen!
'Uitbaeterij de Viersprong' verzorgde als vanouds voor de verwarmende opvang van de badgasten!

nieuwjaarsduik 2019

December 2018 - Nieuwjaarsbrief december 2018

Zoals gebruikelijk vlak voor de jaarwisseling tracht ook de voorzitter enige woorden op papier te zetten. Natuurlijk niet om u alleen het allerbeste te wensen voor het komende jaar maar ook met de uitnodiging voor ons eerste evenementje in 2019: de nieuwjaarsreceptie. De volledige tekst vindt u op: nieuwjaarsbrief 2018

27 Oktober 2018 - Snerttocht 2018

Ook dit jaar hebben we het culinaire aangevuld met een beetje cultuur. Een bezoek aan het historische stadje Ravenstein en de Stadsbrouwerij met bijna zomers weer maakte het een geslaagde dag.
Tijdens ons bezoek aan de Stadsbrouwerij Wilskracht waren we getuige van de persconferentie over de 'Vrijstaat Ravenstein' waar ook Batenburg onder valt.

Snerttocht 2018

30 juni 2018 - Midzomer 2018

30 juni, ons eigen shantykoor 'SamenGeroapt', Nederpopkoor Balanz, Peter Vos, Wil Bolenius, een vol terras en een warme zaterdagavond ... alle ingredienten voor een muzikale 'midzomeravond' zijn aanwezig.

Midzomer 2018

Januari 2018 - Nieuwe bestrating vraagt om nieuw meubilair!

Het afgelopen jaar is de bestrating in onze haven vervangen door een warme kleur klinkers. Jan Daanen heeft het initiatief genomen om met een kleine groep vrijwilligers in de wintermaanden nieuw meubilair te maken. Niet zomaar wat tafels en stoelen maar twee grote lounche sets maken het nu gezellig vertoeven en ook het boekenbootje heeft een waardige opvolger!

Lounche set in wording! Januari 2018

© 2020 WSV Het Haventje Batenburg avg disclaimer contact